ZAŠTO IZABRATI ZVEZDU OAZU

happy children in nature outdoor

Jedan od prvih privatnih sportskih vrtića u Beogradu, akreditovan od strane Ministarstva prosvete UPISUJE nove polaznike u jaslenu grupu i decu do predškolskog uzrasta uz subvencije grada.

Naš cilj je da svakom detetu ponaosob pružimo ljubav i pažnju uz maksimalnu posvećenost velikog tima stručnjaka sa iskustvom od preko deset godina.

U periodu adaptacije mlađe jaslene grupe sprovode se aktivnosti koje detetu omogućavaju lakši boravak i navikavanje na grupu dece i osoblje. Nega dece ovog uzrasta ima poseban značaj, jer ono nije u stanju da samostalno uradi osnovne radnje s toga visokokvalifikovani kadar vrtića potpomaže motorne i fizičke sposobnosti mališana.

Naši vaspitači brinu o higijeni dece i stvaranju higijenskih navika. U ovom periodu deca uče da se samostalno hrane.
Dete stiče nove veštine, navikavanje na nošu i razvoj precizne motorike.

Deca starijeg jaslenog uzrasta uče da sama formiraju navike lične higijene. Vaspitač radi na stvaranju povoljne socijalno-emotivne klime, posebno negujući individualni kontakt kroz jedinstven uticaj nege i vaspitnog rada i postepeno prerastanje u grupne oblike rada. Deca imaju likovne, motoričke, intelektualne, muzičke i jezičke aktivnosti. U ovom uzrastu velika pažnja se usmerava ka dečijoj samostalnosti – samostalnom hranjenju i samostalnom sprovođenju higijenskih navika.

jalse3

ONO ŠTO NAS RAZLIKUJE OD DRUGIH VRTIĆA jesu mogućnost nastave i druženja u prirodi i organizovan prevoz i fizičko – tehničko obezbeđenje tokom celog dana u vrtiću. Prednost okruženja u kome se vrtić Zvezda Oaza nalazi maksimalno je iskorišćena pa zato ne iznenađuje činjenica da naši mališani najviše uživaju u predškolskim i sportskim aktivnostima koja se održavaju u prirodi na svežem vazduhu.

O deci, sa velikom ljubavlju i pažnjom, brine obrazovni stručni kadar koji dugogodišnjim iskustvom ulepšava boravak u vrtiću čineći ga nezaboravnim periodom odrastanja deteta. Pored ljubaznih vaspitača, za kompletnu brigu o mališanima zaduženi su: medicinske sestre, pedijatar i logoped.

Kroz razne svakodnevne aktivnosti, u rad vrtića, uključeni su i profesor engleskog jezika, profesori fizičkog vaspitanja, karatea, baleta, šaha, muzičkog i likovnog obrazovanja koncipirajući aktivnosti tako da deca, kroz zabavni karakter učenja, nauče stvari koje će u budućnosti sa lakoćom primenjivati u životu. Muzička radionica, opremljena mnogobrojnim instrumentima, decu upoznaje sa ritmovima, notama i tonovima, pa se mališani kroz pesmu i druženje uče osnovama muzičkog stvaralaštva, a neki od njih po prvi put otkrivaju svoje talente. Pored muzičke radionice, svoj talenat naši mališani naročito vole da iskazuju u Likovnim radionicama, gde uživaju u crtanju, bojenju i izražavanju svoje kreativnosti.

Portraits of happy kids playing upside down outdoors in summer park

Vrtić Zvezda Oaza jedini je privatni vrtić koji u svom obrazovnom programu, u cilju olakšavanja razumevanja novih saznanja i vizuelnog obogaćivanja sadržaja, koristi najsavremenije tehnologije u vidu Smart Board tabli, te se deci omogućava obogaćena interakcija sa vaspitačima i nastavnicima kao i zadovoljstvo prilikom svakog novog učenja. Na taj način deca u našem vrtiću učenje doživljavaju kao nešto zanimljivo, nalik igranju sa drugarima i bez poteškoća usvajaju nova znanja.

U sklopu sportskih aktivnosti dostupan je Tennis Whizz – sveobuhvatni teniski program kreiran za decu predškolskog uzrasta u kome su uključeni zadaci kroz koje se lakše savladavaju brojevi, slova, socijalne veštine, slušanje i rešavanje problema, razvija se logika, a deca se uz sve to sjajno zabavljaju.

Zvezda Oaza, pored gore pomenutih aktivnosti, u svom naučno – obrazovnom radu poseduje poseban program ‚‚Svaki dan Engleski‚‚ u kome deca, u zavisnosti od uzrasta, uče početne pojmove engleskog jezika, brojeve, raspoznavanje i razlikovanje pojmova, životinja i osnove početne komunikacije, a proces usvajanja jezika omogućava im se svakodnevnim korišćenjem kroz dnevne rutine i na taj način omogućava njegovo lakše usvajanje.

Još jedna stavka po kojoj se vrtić Zvezda Oaza ističe jesu časovi šaha koji deci omogućavaju bolji razvoj veština pamćenja, koncentracije, uzročno – posledičnog razmišljanja i psihičkog sazrevanja u celosti.

U okviru kompleksa vrtića, nalazi se kuhinja u kojoj se svakodnevno spremaju ukusni obroci od svežih namirnica propisane po nutricionističkim potrebama dece od najmanjeg do starijeg uzrasta.

Prirodno okruženje obojeno zelenilom i svežim vazduhom predstavlja idealno mesto za šetnje i posetu Adi Safari, a udaljenost od gradske buke i gužve naš vrtić čini savršenim mestom za odrastanje dece.

NE OKLEVAJTE! Dođite i posetite nas, uverite se u prednosti našeg vrtića i odlučite najbolje za svoje dete.

UPIS JE U TOKU!

Ada Ciganlija 5, 11000 Beograd
tel/fax: 011/ 3551 – 479
mob: 063/ 241 – 701

OČEKUJEMO VAS!

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>