Prolećno sportsko druženje sa roditeljima

zvezdaoaza-sports-day-slika-za-sajt

U Zvezdi Oazi sportske ativnosti zastupljene su svakog dana. Tenis Whizz, karate za dečake i devojčice, fudbal, balet, šah za stariju i predškolsku grupu, gimnastika i atletika kao i sve ostale aktivnosti osnovnog fizičkog vaspitanja naša su inspiracija tokom nedelje.
Da je zdravo okruženje u najvećoj oazi Beograda, pravo mesto za razvoj deteta, potvrdiće nam i roditelji naših mališana, sa kojima druženje organizujemo svake godine pod nazivom „SPORTSKA NEDELJA – Moje dete i ja – najbolji tim“.
zvezdaoaza-sports-day-slika-za-sajt

Treće po redu sportsko druženje sa roditeljima održano je tokom ove nedelje i mališani su uživali sa svojim mamama i tatama u zajedničkim sportskim aktivnostima.
Bili smo spretni, okretni i veoma kreativni a roditelji su nam pomogli da dodatno ulepšamo naše svakodnevne sportske sadržaje.
Organizovali smo takmičenje u različitim dispilinama, a svi učesnici su, na kraju uspešnog dana, dobili medalje i diplome. Našim mališanima i roditeljima uručili smo diplome „Moje dete i ja – najbolji tim“ za roditelje i „Šampion sportskog dana“ za sve mališane.
sportska-nedelja-zvezda-111
Veselu atmosferu tokom sportskog druženja pogledajte u galeriji naših fotografija ispod.

sportska-nedelja-zvezda-222
 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>