Ostale aktivnosti

ZOX_0122

Školica engleskog jezika
Deca svih uzrasta, svakog dana, kroz pesmu i ples, igru i zabavu, kao i časovima u prirodi, na potpuno spontan i zanimljiv način usvajaju engleski jezik i primenjuju ga na svet oko sebe.

Školica šaha
Šah razvija različite kognitivne osobine kao što su veštine rešavanja problema, koncentracije i pamćenja ali isto tako kroz šah se deca uče poštovanju, pristojnosti, odgovornosti i drugim osobinama.

Muzička radionica
Pažljivo slušamo muziku, analiziramo je i doživljavamo, kroz igru upoznajemo razne insrtumente, učimo da pevamo, uz stalnu pratnju klavijatura.

Likovna radionica
Pored redovnog programa koji vaspitači sprovode sa decom, koristeći razne tehnike i materijale, organizujemo i visoko kreativne radionice (vajanje i grnčarenje).

Biologija i ekologija
Upoznavanje sa biljnim i životinjskim svetom, briga o našim životinjama i eko-bašti, koju deca obrađuju, uz pomoć vasptača i biologa, čime podstičemo ljubav prema prirodi i njenom očuvanju.

Pedijatar
Stalni pregledi, jednom nedeljno, omogućavajuju redovan uvid u zdravstveno stanje deteta.

Logoped
Posle obavljenog testiranja, logopetski tretman se sprovodi individualno sa decom kod koje postoji odstupanje u govorno-jezičkom razvoju. Časovi se sprovode u toku boravka deteta u vrtiću.

Nastava u prirodi
Ono na šta smo posebno ponosni i što nas razlikuje od drugih vrtića jeste mogućnost nastave u prirodi. Koristimo prednosti okruženja da boravimo što više na čistom vazduhu, sprovodeći likovne i sportske radionice. Šetamo do mini ZOO vrta”Ada Safari”, reke i jezera, iz vozića upoznajemo prirodu..

Veseli petak (Happy Friday)
Organizujemo tematske žurke, obroke i spavanje u našem vrtiću. Roditelji rasterećeni i bezbrizni mogu da organizuju sebi veče i u subotu pre podne dođu po svoje mališane.

Obroci
Naše vredne kuvarice svakoga dana pripremaju dva obroka i dve užine. Preuzmite i pogledajte primer nedeljnog jelovnika.