Mesto za miran san i uzbudljiv dan vaših mališana

U POTRAZI STE ZA MESTOM KOJE ĆE DETINJSTVO VAŠEG DETETA UČINITI IDEALNIM?
Na pravom ste putu jer je naša vizija da ravnomerno razvijamo inteligenciju i pravilan rast kroz sportske aktivnosti kako bi mališani izrasli u zdrave, pametne i kulturne devojčice i dečake. Samo istinska oaza radosti i dečijih osmeha nastaje kombinacijom svakodnevne edukacije i sportskih aktivnosti, u najlepšem delu grada pored predivne reke i jezera, na Adi Ciganliji.

ŽELITE SVE NA JEDNOM MESTU – SVAKODNEVNE EDUKATIVNE, KREATIVNE I SPORTSKE AKTIVNOSTI U VRTIĆU?
U POTRAZI STE ZA ŠKOLICOM ENGLESKOG JEZIKA I SPORTSKIM AKTIVNOSTI ZA VREME BORAVKA U VRTIĆU?

Edukacija dece u vrtiću je veoma bitna zato naše stručno osoblje kroz niz sjajnih radionica i uz pomoć najsavremenijih obrazovnih tehnologija (pametnih tabli) angažuju sva čula kod dece u procesu sticanja novih znanja i razvoja kreativnosti. Deca svih uzrasta svakodnevno uče engleski jezik kroz pesmice i igru, bogate maternji jezik uz pomoć govornih radionica, izučavaju čudesan svet brojeva, stiču znanja o biljkama i životinjama koje ih okružuju, razvijaju koncentraciju igranjem šaha, pažljivo slušaju muziku i upoznaju instrumente, dok kroz likovne radionice koriste različite materijale i tehnike, itd..
zvezda oaza
zvezda-oaza-10

ŽELITE DA VAŠE DETE IMA PRAVILNO DRŽANJE KIČME?
TRAŽITE VRTIĆ KOJI DOPUŠTA DECI DA UŽIVAJU U OMILJENOM SPORTU?

Smatramo da posebnu pažnju treba obratiti na pravilan rast i razvoj tela kod dece jer se samo kroz svakodnevnu sportsku aktivnost razvija motorika, sprečavaju telesni deformiteti, a podstiče pravilno držanje kičme kao i razvoj svih mišićnih grupa. Pripremili smo niz sportskih aktivnosti za sve devojčice i dečake prilagođene njihovom uzrastu, karate, fudbal, gimnastika, balet, atletika, tenis i sve to pored zdravog fizičkog izgleda čini da vaše dete postane sigurnije u sebe. Svaki od sportova ima svoje prednosti, a kada mališan postane deo tima on počinje da se osamostaljuje, da uči na sopstvenim greškama, rešava probleme ali i da podiže samopouzdanje. Ponosni smo na naš fenomenalan program Tennis Whizz koji je namenjen predškolskolcima, a kroz koji rešavaju zadatke i probleme, stiču socijalne veštine, uče slova i brojeve, razvijaju slušanje i ujedno se sjajno zabavljaju.

4-9

Ukoliko želite da vaš mališan tokom svog boravka u vrtiću ima svakodnevne edukativne radionice, učenje engleskog jezika i sportske aktivnosti, odnosno sve ono što je potrebno za razvoj inteligencije i pravilan rast

DOĐITE DA ZAJEDNO ODRASTAMO UZ ZDRAV DUH U PREDŠKOLSKOJ USTANOVI I DEČIJEM VRTIĆU ZVEZDA OAZA

cover-telefon-2

Radno vreme radnim danima od 7:30 do 18h

Posetite nas na našoj adresi Ada Ciganlija 5, Beograd
Pozovite na na broj telefona 011/ 3551 – 479; 063/ 241 – 701
Pišite nam na email: vrtic@zvezda-ada.rs