IV sezona Tennis Whizz programa u našoj oazi

tennis-whizz-21

Poslednjih godina, tenis je u Srbiji postao sport broj 1, a sve više dece mašta da će jednoga dana poput Novaka Đokovića postati najbolji na svetu. Najzanimljiviji način da se tenis približi svakom detetu je Tennis Wizz program.
Već tri sezone za redom uspešno i sa mnogo entuzijazma, volje i discipline, uz redovne treninge uživamo u omiljenom sportu našeg vrtića – tenisu. U sklopu sportskih aktivnosti u vrtiću, izdvajamo „Tennis Whizz“ program koji predstavlja sveobuhvatni teniski program kreiran za decu predškolskog i mlađeg uzrasta. Ovaj program omogućava mališanima da kroz različite avanture savladaju, ne samo osnove belog sporta, već i druge veštine, na veoma zabavan način. Svaki čas baziran je na učenje kroz model celine, ne razdvajajući radne jedinice u manje elemente. Tako su u „Tennis Whizz“ programu uključeni zadaci kroz koje deca savladavaju brojeve, slova, socijalne veštine, slušanje, rešavanje problema, razvijanje logike, a ujedno se i sjajno zabavljaju.
Ovaj program pokrenuo je Teniski Savez Srbije i odvija se u vrtiću Zvezda Oaza na Adi Ciganliji i za period od tri godine je zainteresovao mnoge polaznike koji iz dana u dan postaju veštiji u belom sportu.
Svi polaznici Tennis Wizz-a imaju priviljegiju da osnove ovog sporta uče od Dejana Vukojičića, nekadašnjeg selektora juniorske reprezentacije, koji je u svojoj dugoj trenerskoj karijeri stvorio neke od najboljih mladih tenisera sveta.
tennis-whizz-21

Tennis Whizz je jedinstven program kreiran za decu, pa prolazeći kroz različite avanture deca kroz program savladavaju različite veštine. Ovo nije samo teniski program! Pre svega, razumeli smo kako deca uče nove aktivnosti. Zahvaljujući tome, postavili smo edukaciju koja je prihvatljiva njima, a same veštine su prihvatljive njihovom uzrastu. Prolazeći kroz program, kreirali smo atmosferu u kojoj deca počinju da vole sport i njime se bave i kasnije po odlasku iz vrtića.

Ovaj prestižni sport deca treniraju sa koordinatorom Dejanom Vukojčićem, i trenerima Miljanom Jančulovski i Katarinom Radojlović.

Sa ponosom započinjemo IV sezonu Tennis Whizz programa u vrtiću Zvezda Oaza. Zainteresovani budući mladi teniseri pozvani ste da nam se pridružite. Neka igre počnu!

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>