Dešavanja

Tradicionalno svake godine učestvujemo u organizaciji letnjeg sportskog kampa namenjenog deci uzrasta od 6 do 12 godina sa ciljem da razvijamo motivaciju kod dece da se aktivno bave sportom i zavole sport.
Kroz veliki broj sportskih aktivnosti, kao što su karate, fudbal, gimnastika, balet, deca razvijaju motoriku i svoje fizičke sposobnosti. Aktivnosti se odvijaju po uzrasnim grupama i vode ih renomirani profesori u oblasti rada sa decom. Raspored aktivnosti kao i jelovnik izrađuju se na nedeljnom nivou, a tokom trajanja kampa za svu decu su obezbeđena tri obroka – doručak, užina i ručak.
U sklopu sportskih aktivnosti dostupan je „Tennis Whizz“ program – sveobuhvatni teniski program kreiran za decu predškolskog uzrasta koji im omogućava da kroz različite avanture savladaju ne samo osnove belog sporta, već i druge veštine, na veoma zabavan način. Svaki čas postavili smo kao mogućnst sveobuhvatnog učenja kroz model celine, ne razdvajajući radne jedinice u manje elemente. Tako su u „Tennis Whizz“ programu uključeni zadaci kroz koje deca savladavaju brojeve, slova, socijalne veštine, slušanje, rešavanje problema, razvijanje logike, a ujedno se i sjajno zabavljaju. Ovaj prestižni sport deca treniraju sa trenerom Dejanom Vukojčićem.

Dejan Vukojičić, selektor juniorske reprezentacije, danas član Trenerskog odbora TSS-a, i zvanični predstavnik „Tennis Whizz“ programa za najmlađe u Srbiji. Kroz svoju, 20 godina dugu trenersku karijeru stvorio je neke od najboljih mladih tenisera sveta. Pored Dejana, rad ovog programa u sportskom vrtiću Zvezda Oaza, ne bi bio moguć bez njegovih asistenata, Miljane Jančulovski i Milice Niščević.

Saznajte više o tennis wizz-u